Videók:

2013. szeptember 28. - A Szimpozion Egyesület: Meleg szemmel videoblogja ripotot készített az integrált kifejezés- és táncterápiáról. A videó itt tekinthető meg.

2010. december 23.-án az m1 televízió Prizma című műsorában többek között az integrált kifejezés- és táncterápiáról volt szó. A részletet itt tekintheti meg. 

 

Résztvevők írták: vélemények, tapasztalatok az IKT-s önismereti-terápiás "munka" kapcsán:


„Életemben először olyan közegbe kerültem, ahol nem voltak elvárások. Úgy lehettem ott, ahogy voltam. Nem kellett szerep, megfelelő öltözék. Nagyon nagy hatással volt/van a privát életemre.”

„A tánc valami olyasmit csinál velem, hogy nem tudom többet a szőnyeg alá söpörni a dolgokat.” (Edit)

„Nagyon új volt, erősen hatott a különféle kifejezésmódok összekapcsolása, a »más módon kirakni« történései: előbb tánc, utána a feljött érzéseket, gondolatokat, megjelent állapotokat más módon kifejezni mint a mozgás.”

„Ami miatt az IKT-s munkám mégis sok pozitívumot hozott ebben a kérdésben az, hogy mennyire fontos vagyok én (az én jól-létem) ahhoz, hogy teljes anya legyek.”

„… érett gyümölcs lettem. A mindennapi konfliktushelyzetek ugyanazok maradtak, én magammal egyensúlyba kerültem, így mindig visszatalálok az egyensúlyhoz. Teljesebb életet élek és boldogabbat: nem a kifelét, hanem a befelét. Nem tudom, az IKT nélkül milyen lett volna, hogyan történt volna a bölcsebbé válásom …” (Ági)

„Az igazi megoldásokat soha nem egy terápia vagy módszer hozza – mert én sok mindent csináltam. És kell a nagyon erős önkontroll szembenézni önmagammal ahhoz, hogy megtörténjen az új létrejötte. Nálam az IKT ennek a munkának a koronája. Sok terápia nagy terheket rak az emberre, a személyiség összeroskad. Az IKT elfogadó közegében el tudtam fogadni magamat a történetemmel, feloldódott az ismerethalmaz, amely nyomasztott, le tudtam zárni a múltat – felszabadultam egy teljes váltáshoz.” (Ildikó)

 

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait