„ÜNNEPI MEGÁLLÓ” ~ 2013. december 17.


2 óra kikapcsolódás táncterápiával az ünnepek előtti „rohanásból”. Táncolni hívunk! … hogy letehesd az év terheit, mozgósítsd energiáidat, és felfrissülve, átrendeződve indulhass neki az ünnepeknek, a következő évnek!

Tér és idő … 
… hogy röpke pár órára „kivonulhass” a világból
… hogy kicsit befele, magadra figyelhess – ami valljuk be, sokszor nem könnyű, amikor így karácsony előtt épp azon agyalunk, hogy kit mivel ajándékozzunk meg… hogy kicsit visszatekinthess összegzésként az elmúlt évre
… amit arra használhatsz, amire NEKED így az ünnepek előtt épp szükséged lenne… persze, ha szereted a mozgást, a táncot, az alkotást… egy ajándék magadnak, magadtól.

Úgy tervezzük, a 2 óra tánc és alkotás után marad majd idő egy másfajta együttlétre is, amolyan elcsendesedős vagy éppen beszélgetős órácskára :), azok számára, akik ehhez kedvet éreznek.

lőzetes tánctudás nem szükséges! Ajánlott kényelmes, mozgást nem akadályozó öltözetben részt venni.

Időpont: 2013. december 19. 18:00 – 20:00
Ha szívesen részt veszel a mozgásos-alkotós rész utáni „együttlét-ben”, örömmel fogadunk egy kis rágcsálni vagy innivalót, amit közösen fogyasztunk majd el.
Helyszín: KidSpirit 1016 Budapest, Mészáros u. 18.
A programot facebook oldalunkon is megtalálod: https://www.facebook.com/AyanaMuhely.tancterapia
Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait