„KAPCSOLÓ” ~ 2013. szeptembertől 2014. májusig

... és hogy mi a „KAPCSOLÓ”? Természetesen :) integrált kifejezés és táncterápiás műhely. Személyiségfejlesztő, önismereti csoportfoglalkozásra hívunk, ahol teret kínálunk számodra ahhoz, hogy a hétköznapitól eltérő módon kapcsolódhass önmagadhoz.

Ha érdekel, olyan kérdésekkel, témákkal foglalkozhatsz majd, amelyek a „kapcsoló” szóhoz kapcsolódnak benned.
Kikapcsolódás, baráti/családi/munkahelyi kapcsolódások, visszakapcsolódás, szétkapcsolódás, bekapcsolódás .... Tudnád folytatni egy saját ötlettel?

Ha izgalmasnak találod ezt a fajta önismereti „munkát”, itt a lehetőség, hogy egyszerre komoly és játékos keretek között próbáld ki. Új tapasztalatokat, ismereteket szerezhetsz magadról, vagy az eddigiek bővülhetnek. Hagyd hátra a szavakat, és engedd, hogy a tested, a belső impulzusaid irányítsanak, hiszen mennyi mindent ki tudunk fejezni szavak nélkül, csak a mozgás, a mozdulatok erejével! Időnként mozdulatok sem kellenek, elég csak egy pillantás, vagy a személyes jelenlét. Sőt, ami a szavak mögött rejlik, időnként sokkal többet elárul arról, ami belül van.

Módszerünket mindenkinek ajánljuk, aki közel érzi magához, élvezi a mozgás, a tánc élményét. A műhelymunka során nem használunk speciális eszközöket, de a fantázia és a kreativitás felébresztéséhez többféle „segítséget” igénybe veszünk, mint például kendőket, takarókat, időnként agyagot, gipszet is. Sokszor előkerül a papír és különféle rajzeszközök: zsírkréta, festék, színes ceruza, amelyek a szavakon túli kifejeződésnek nyithatnak teret. A módszerben a hangsúly a kreatív önkifejezésen van, így az eszközöket is igyekszünk kreatívan használni.

Jelentkezőket várunk a 2013. szeptember végén induló és várhatóan május végéig tartó zárt csoportba. Maximális csoportlétszám: 14 fő.
Előzetes tánctudás nem szükséges! A foglalkozásokon ajánlott kényelmes, mozgást nem akadályozó öltözetben részt venni.
Műhelytartók: Brinzanek Zsuzsa és Szabó Ágnes - IKT csoportvezetők
A foglalkozások kéthetente 3 órát tartanak majd.
A pontos helyszín még egyeztetés alatt, várhatóan a belvárosban, könnyen megközelítő helyen lesz.

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 30/4419019 és 30/3986655 telefonszámokon lehet.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait