„HOL A HATÁR?” ~ 2011. április 15.


"Feszegetjük a határainkat az integrált kifejezés- és táncterápiás mozgásmódszereszközeivel”. Bemutató workshop tinédzsereknek a PSZINAPSZIS - XV. Budapesti Pszichológiai napok rendezvényen.

Neked hol a határ?

Már nem vagy gyerek, de még felnőtt se igazán, a kettő közötti életszakaszban sokminden megváltozik, átalakul. Ha csak a saját testedre gondolsz, hirtelen megnyúlik kezed-lábad, a lányok nőiesebbek lesznek, a fiúk férfiasabbak. A testi változásokon túl más szinteken is új perspektívák nyílnak előtted, egyre inkább dönthetsz a saját dolgaidban és átalakul a viszonyod magadhoz és másokhoz.
Ennek az intenzív időszaknak a témáit, izgalmas kérdéseit kutatjuk majd, sok mozgással, kevesebb beszéddel, egyénileg és közösen, szabadon és keretek közt egyaránt.
A műhelyen alkalmad lesz megélni, kipróbálni helyzeteket, amik kíváncsisággal töltenek el, vagy amiket talán élesben még nem mernél meglépni. Kóstolgatni fogjuk a határok témáját, számba vesszük, hogy egyáltalán milyeneket ismerünk, vajon ezek objektívek, vagy tőlünk függnek. Megnézzük hogyan működnek ezek a határok, mitől alakulnak ki, vagy változnak meg. Lehetőséged lesz a saját határaidat próbálgatni, vagy akár át is lépni, figyelve ez hogyan hat másokra.

A műhelyhez nem szükséges semmilyen előképzettség vagy tánctudás, csak kényelmes öltözék, amiben szabadon tudsz mozogni. És a jókedvedet, kreativitásodat se hagyd otthon!

A foglalkozást vezetik Brinzanek Zsuzsa, IKT terapeuta jelölt és Laszlovszky Ágnes pszichológus, IKT terapeuta jelölt.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait