„ÉNem, ERŐm, TÁNCom – EGÉSZSÉGem” ~ 2014. november 15.


Integrált Kifejezés- és Táncterápiás bemutató műhely és előadás Kolozsváron az EGÉSZség és Életmód konferencián.

Miközben a világ mozgásban van körülöttünk, talán soha nem látott ütemben változnak a dolgok, tőlünk is folyamatos, gyors alkalmazkodást megkívánva, egyre nehezebb megtartani egy biztos kapcsolatot önmagunkkal, egyre nehezebb megtartanunk az egészségünk.
Egyre elfogadottabb nézet, hogy az egészség belső egyensúlyunktól, harmóniánktól függ első sorban: ha egyensúlyunk megbillen, testünk valamilyen formában jelzi a problémát, de harmóniánk tartós borulása betegséghez vezethet. Felismerjük-e a testünk figyelmeztetéseit és képesek vagyunk-e hallgatni rá? Mindenki számára fontos, hogy létezzen olyan személyre szabott kapcsolódási forma, amely bármikor előhívható és biztos pontként, fogódzóként szolgál a mindennapokban.
Az integrált kifejezés- és táncterápia a kreatív önkifejezés és önismeret által lehetőséget kínál arra, hogy felszabadítsuk a bennünk rejlő természetes erőforrásokat, hogy energiát nyerhessünk és megismerkedve a testünk jelzéseivel nagyobb harmóniában lehessünk önmagunkkal.

A műhelyen többféle kifejezésművészeti technikát (tánc, festés, rajzolás, zene), ezen belül főként a szabad mozgást hívjuk segítségül egy olyan kutatáshoz, ahol mindenki felfedezheti saját egyedi „táncát” – amely támogathatja mindennapi egész-ségét.

Műhelytartó: Brinzanek Zsuzsa és Szabó Ágnes
Elérhetőség: 30/4419019, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Időpont: 2014. november 15., Kolozsvár
   előadás: 10:00 – 11:00
   workshop: 11:30 – 14:30

A műhelyen a létszám: maximum 20 fő. Kényelmes, a szabad mozgást nem akadályozó öltözék ajánlott!