ÖnBizalom tréning ~ 2015. szeptemberétől

Önismereti, csoport indult 2015. szeptember 27.-én az önbizalom témája köré szerveződve. A műhelyek 2 hónap nyári szünet után 2016. szeptemberében zárt csoportként folytatódnak.

„Barátod, főnököd, szerelmed vagy a párod - tudd, hogy a középpont nem bennük, hanem benned van! Így vagy megteremtve - az igazi vezetőd önmagad vagy. Bármilyen szerelmes vagy, gyenge, gyáva, odaadó, félős vagy jóindulatú: a sorsod kocsiját te vezeted. Senki nem ülhet a volán mögé, csak te! Még a legjobb párkapcsolatban sem adhatod át a kormányt, a legjobb kezekbe sem, mert az önelfelejtés akkor is veszélyes, ha mások nem élnek vissza vele. Ez nem önzés, hanem az életről és a lelkedről való tudás: minden és mindenki a saját tengelyén forog.” Müller Péter

Szívesen várunk csoportunkba,
ha nincs elég önbizalmad, vagy nem működik rendesen ez az életterületed,
ha kérdéseid vannak magadban ezzel kapcsolatosan,
ha szeretnéd megtámogatni, növelni az önbizalmadat.

A jelentkezéshez előzetes tánctudás nem szükséges! Dolgozunk majd mozgással, tánccal, rajzolunk és festünk, agyagozunk vagy zenélünk, ahogy a pillanat kívánja, hogy segítsünk egy olyan kapcsolódást találni önmagunkhoz, ami támogatja, hogy merjünk egyre inkább bízni önmagunkban, önmagunk lenni, amihez mindig visszatérhetünk és töltekezhetünk belőle. A foglalkozásokon ajánlott kényelmes, mozgást nem akadályozó öltözetben részt venni.

Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa, Szabó Ágnes ~ integrált kifejezés- és táncterapeuták

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 és 20 / 5280-719 –es telefonszámokon.

 

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait