Nomád sátortábor ~ 2016. július 14-17.

Rendhagyó táncterápiás foglalkozásra hívunk! Magunk mögött hagyva a tánctermet, a civilizáció vívmányait, néhány napra kiköltözünk a természetbe, hogy megpróbáljunk közelebb férkőzni a bennünk lévő természeti emberhez.

Bár az ember mindig is szerves része volt a természetnek - testi és lelki értelemben is -, mindennapi életünkben megfigyelhetjük, hogy egyre jobban elidegenedünk tőle, aminek következtében nem csak környezetünkre vagyunk káros hatással, hanem önmagunknak is ártunk. A természethez való közelebb kerülés, a vele való kapcsolatunk felfedezése, feltérképezése bizonyítottan gyógyító hatással van a testünkre, lelkünkre; olyan erőforrást jelenthet, ami hatékonyabbá, működőképesebbé teheti hétköznapjainkat.
Mire számíthatsz a táborban: áram, fürdőszoba, vezetékes víz hiánya; gyönyörű, csendes környezet; sok mozgás; elmélyülés magadban, a természettel való kapcsolatodban; jó hangulatú csapat; közös főzések, fürdőzések, esti tábortűz.
Mivel a benned rejtőző mozdulatokat, mozgást kutatjuk, előzetes tánctudás nem szükséges. 

Időpont: 2016. július 14-17. - csütörtök reggeltől vasárnap estig

Részvételi díj: 7500 forint / nap – napi minimum 2 x 3 óra táncterápiás műhely

Helyszín: Szentendrei sziget északi csücske: Kisoroszi – kemping
Elhelyezés: saját sátorban – a kemping díjszabása szerint sátranként 1500 forint/éjszaka -, önellátó étkezés

Minimumlétszám: 6 fő

Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa, Szabó Ágnes ~ integrált kifejezés- és táncterapeuták

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 és 20 / 52807-19 –es telefonszámokon

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait