"Szeretem a testem" ~ 2016. szeptember közepétől

önismereti, csoport indul ÖNELFOGADÁS témában. 

Ha megkérdezném tőled, hogyan gondolsz magadra, mit gondolsz a külsődről, megjelenésedről, mit válaszolnál? A válaszod alapján mit gondolsz, a tested a barátod, vagy az ellenséged? Ismered-e egyáltalán a tested – a jeleit, a változásait és milyen a kapcsolatod vele? Mit látsz, ha tükörbe nézel? Tudod-e mik az erősségei, gyengeségei, vágyai, fájdalmai, örömei, emlékei? Hogyan gondoskodsz róla? A sérülések, betegségek mit üzennek neked?

Önmagunkról alkotott „képünket” ezer és ezer dolog alakította és alakítja a mai napig. Számtalan impulzus befolyásolja szüntelen úgy, hogy sokszor nem is nagyon vagyunk tudatában ennek a folyamatnak, ahogy annak sem, ez mennyire kihatással van kapcsolatainkra, önbizalmunkra, nőiességünkre / férfiasságunkra, szexualitásunkra … mindennapjainkra. Testünk – ahogy az élet maga - egy minden pillanatban változó, alakuló rendszer, amire érdemes odafigyelni!

Csoportunkon a mozgás, a tánc és különféle kifejezésművészeti formák segítségével lehetőséged nyílik közelebbi ismeretségbe kerülni a testeddel – és persze a lelkeddel is. :) Megtanulhatod másképp (is) látni, érteni az üzeneteit, együttműködni vele, a test változásait megélni, elfogadással és szeretettel, örömmel gondolni rá. Szeretnénk segíteni abban, hogy felébredjen, kiteljesedjen az erre vonatkozó önmagadban rejtőző belső tudás, bölcsesség – egy teljesebb nőiesség / férfiasság megélését támogatva.

Szívesen várunk csoportunkba, ha örömmel foglalkozol az ezzel kapcsolatos kérdéseiddel, ha érdekel a tested, ha kíváncsian figyelsz arra, mit üzenhet neked vagy vágysz egy teljesebb önelfogadásra. A csoportot 2 + 12 alkalomra hirdetjük – az első két alkalom nyitott, utána a csoport lezárul.

Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa, Szabó Ágnes ~ integrált kifejezés- és táncterapeuták
Minimumlétszám: 8 fő
Gyakoriság: 2 hetente 4 óra
Első alkalom: szeptember 18., vasárnap délután 4-től este 8 óráig
Helyszín: Budapest, V. kerület, Veres Pálné utca 19.

Részvételi díj: 6000 forint / alkalom

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait