Lelki Egészség Éjszakája ~ 2016. november 5.

Integrált kifejezé- és táncterápiás bemutató műhely. 

Amikor azt érzed, veled minden rendben van, akkor azt mondod friss és egészséges vagyok. Mi van azonban akkor, amikor ezt nem tudod elmondani?
Amikor kibillensz testi-lelki-szellemi egyensúlyodból, érzékeid üzennek neked, hogy szükséged volna töltődésre. A kérdés az, hogy észreveszed-e a figyelmeztető jeleket? Felismered e mitől veszíted el az erődet? Tudod-e azt, hogy mire van ilyenkor szükséged? Megfigyelted e már, hogy téged milyen energiák mozgatnak? Miből táplálkozol, töltődsz fel, ha elfáradtál? Néha talán azt érzed, nem segít az, ahogyan korábban regenerálódni szoktál. Képes vagy e ilyenkor  kapcsolódni rejtett tartalékaidhoz? Megtalálod-e mi az, ami felébreszti és újra áramlásban tartja egész-séged?
A tested sok mindenre választ adhat, hisz összeköt az erőforrásaiddal, megteremtve az energia felvétel lehetőségét, csak fel kell ismerd, hogy hogyan.
Ez a műhely, egy olyan módszerből ad ízelítőt, amelyen keresztül tapasztalatot szerezhetsz az önérzékelésről, a tested üzeneteiről, válaszokat találhatsz a téged érdeklő, veled kapcsolatos kérdésekről.
A műhelyen való részvételnek nem feltétele a táncos vagy művészeti képzettség, jártasság - elég ha szeretsz táncolni és nyitott vagy valami újat kipróbálni, ami közelebb vihet az önmegismeréshez.

Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa, Szabó Ágnes ~ integrált kifejezés- és táncterapeuták

Helyszín: MÜSZI Budapest, VIII. kerület, Blaha Lujza tér 1.

 

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait