Magamon keresztül közelebb Hozzád ~ 2017. május 6.

Ha ismerős a helyzet, hogy egy kapcsolatban fontosak vagytok egymásnak, de valami mégsem működik, vagy épp egy kapcsolat hiányával küszködsz, szeretettel várunk csoportunkba.

Ha ismerős a helyzet, hogy egy kapcsolatban - legyen az családtag, barát, kolléga vagy a társad - fontosak vagytok egymásnak, de folyton elbeszéltek egymás mellett, félreértések születnek … vagy éppen magányosnak érzed magad és párkapcsolatra vágysz …. mit gondolsz, mi lehet a gond? A másik / a másik hiánya?
Nem vesz észre. Nem figyel rád, nem ért meg, nem hallgat meg, alig vagytok együtt …. hülye, balek, türelmetlen, ingerült, nem elég ilyen vagy olyan …. Talán igen. De mennyire lehetsz biztos benne? Lehetnek-e olyan szempontok a háttérben, amik talán tőled is függhetnek?
Sajnos a mindennapi rohanásban egyre kevesebb időnk van mindenre - önmagunkra és egymásra is. Már önmagában annak is, hogy rohanunk és nem figyelünk eléggé a másikra, jelentős kapcsolatgyengítő szerepe van. De azzal, hogy rohanunk és nem vesszük észre, hogy időnként elejtettünk egy apró fél mondatot, teszünk egy-egy félreérthető gesztust, amit a másik esetleg nem úgy ért ahogy mi gondoltunk és megbántódik, már komoly tüskéket hagyhatunk a társunkban, barátunkban, családtagunkban. Ezek a tüskék pedig nem látszanak azonnal, de hosszú távon összegyűlhetnek és végzetes félreértettség és meg nem értettség láncolatot indíthatnak el.
„Én értelek!” - gondolod a másikkal kapcsolatban. De vajon tényleg így van-e, vagy csak ezt képzeled? Mert hiába gondolod, hogy értesz, lehet, hogy mégsem teljesen világosak a másik reakciói számodra, mert neki mást jelentenek. Sokszor fáj is ami történik. Mi és miért fáj ilyenkor? Egyáltalán érted, ismered-e magad annyira, hogy ezt a kérdést megválaszold?

Ha megértesz dolgokat magadból,  a társadhoz, a párodhoz is másképp tudsz közelíteni.
Az egynapos műhelyen, arra van lehetőség, hogy táncterápiás, testtudati, művészeti eszközök segítségével megpróbálj másképp rátekinteni kapcsolataidra. Tudatosan feltérképezd az esetleges okokat, és válaszokat találj a legsürgetőbb kérdéseidre. 

… és ha nem csak várod, hogy öledbe pottyanjon a megoldás, hanem aktívan teszel is érte, várunk szeretettel táncterápiás műhelyünkön!

A csoporton való részvételhez semmilyen táncos vagy egyéb művészeti irányzatban való előképzettség, jártasság nem szükséges! Elég, ha szeretsz mozogni és van benned kísérletező kedv egy lelkes és támogató közegben.

A csoport időpontja: 2017. május 6., szombat 12:00 – 18:00 óráig

Helyszín: Bp. V. kerület, Veres Pálné utca 19. 

Minimumlétszám: 8 fő

Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa ~ integrált kifejezés- és táncterapeuta és Sarkadi Edit ~ ikt csoportvezető

Érdeklődés, jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait