A testi valónkból fakadó igazmondó üzenet ~ 2017. március 25.

Fejlődés? Előrelépés? Helyes döntések? Jó irányú változás?

De mégis hogyan, mi alapján?

Fedezzük fel mozdulataink tiszta üzenetét, és a bennünk rejtőző lehetőségeket! Kössünk barátságot intuícióinkkal! Hagyjunk időt magunknak, hogy megérezzük, hogyan hagyatkozhatunk testünk bölcsességére, miről adnak hírt, hogyan találnak új irányokat éppen most születő mozdulataink!
Egy csodálatos utazásra hívunk: testérzeteinkből rátalálni, hogy mi az, amire leginkább támaszkodhatunk önmagunkban.
Időzzünk együtt a mozdulatok és tánc szabadságában! Játssz, és kísérletezzünk együtt a mozdulatok és szimbólumok világában, hogy közelebb jussunk önmagunkhoz, saját életcéljainkhoz - hogy legyünk „megértők” önmagunk és egymás iránt!
Még az is lehet, hogy csak hagyjuk, hogy ellazulva, pihentetően teljen ez a pár óra.
A játék, az elengedettség, a meditatív állapot, vagy a kiérzékenyített figyelem mind egy irányba segítenek bennünket: a reális önismeret, a jó döntések és az igazi célok kitűzése és megvalósítása felé.
A műhelymunka során az elsődleges fókusz a mozgáson, a zenélésen lesz, de számos más önkifejezési formát is használni fogunk a rendelkezésünkre álló 4 óra alatt, mint például a rajzolás, festés, hangadás, írás és beszélgetés.
A csoporton való részvételhez semmilyen táncos, zenés vagy egyéb művészeti irányzatban való előképzettség, jártasság nem szükséges! Elég, ha szeretsz mozogni és van benned kísérletező kedv egy lelkes és támogató közegben.

Időpont: 2017. március 25., szombat 10:00 – 14:00 óráig

Helyszín: szervezés alatt

Minimumlétszám: 8 fő

Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa ~ integrált kifejezés- és táncterapeuta és 

                           Fejér Gábor ~ pszichodinamikus táncterápiás csoportvezető         

Részvételi díj: 6000 forint/fő

Érdeklődés, jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

A részvételhez bejelentkezés szükséges.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait