"A testem történetei" TÁBOR! ~ 2017. június 12-15.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ÚJRA!!!!! tábort tartunk, mely a testünkben lenyomatként hordozott, de mindennapi életünkben tudatosan nem megjelenő "emlékek" témája köré szerveződik pár szóban a táborról 

Életünket testünkön keresztül érezzük, érzékeljük. Minden test tükrözi az adott ember életét, létét. Ahogy fizikai formánk kifejezi, konkrétan kik is vagyunk, testünk mindegyik része és funkciója létezésünk egyfajta metaforájaként fogható fel. Minden, életünkben minket ért hatás, információ testünk meghatározott részeiben a sejtek DNS molekuláiban tárolódik. A külvilág eseményei által kiváltott reakcióink, érzelmi megnyilvánulásaink megjelennek a testünk változásaiban, az egyes szervek, testrészek alkalmazkodási reakcióiban, esetleg betegségeiben, elváltozásaiban.  Ez a folyamat érzelmi és tudatállapotainkban is tükröződik, bár sokszor ennek nem vagyunk tudatában. Karl Jung szerint mindenre, ami nem emelkedik a tudatosság felszínére, hajlamosak vagyunk sorsként tekinteni. Mivel valamennyi tapasztalásunk elérhető és aktiválható a test, mozgás által, a testünkre és elemi kifejező mozgására fókuszálva, képesek vagyunk tudatára ébredni érzeteknek, érzelmeknek, gondolatoknak, amelyeket korábban észre sem vettünk. Ebben a folyamatban mélyen lévő emlékek és érzések mozdulnak meg és a kifejeződésük által felfedezhetők, tudatosíthatók, elengedhetők. A testünk által elmesélt történetek érthetővé teszik életünk eseményeinek összefüggéseit, okait, és érzelmi válaszreakcióinkat.
Izgalmas felfedező útra hívunk ebben a pár napban, amikor odafigyelhetsz arra, mit mesél a tested. Tanulhatod érteni a jelzéseit, amelyeken keresztül folyamatosan üzenni próbál számodra: arról, hogy mi van benned, hol tartasz, milyen állapotban vagy …történeteket mesél rólad ….
Ezek a tapasztalatoksegíthetnek múltad és jelen életed problémáinak megértésében, de használhatod arra, hogy közelebb kerülj belső világodhoz, önmagadhoz, hogy kicsit jobban kiteljesedj - egy boldogabb és egészségesebb élet felé lépve ez által.
A műhelymunka során az elsődleges fókusz a mozgáson, a táncon lesz, de számos más önkifejezési formát is használni fogunk a 4 nap alatt, mint például a rajzolás, festés, hangadás, írás.
A táborban való részvételhez semmilyen táncos vagy egyéb művészeti irányzatban való előképzettség, jártasság nem szükséges! Elég, ha szeretsz mozogni és van benned kísérletező kedv egy lelkes és támogató közegben.

Időpont: 2017. június 12-15. – hétfő reggeltől csütörtök estig; a foglalkozásokra minden nap délelőtt és délután kerül sor - a kettő között egy két órás ebédszünetet tartunk.

Helyszín: Bokod, Bokodi vadászház
Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban.

Minimumlétszám: 6 fő

Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa ~ integrált kifejezés- és táncterapeuta és dr. Herczeg Andrea természetgyógyász

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

Jelentkezési határidő: 2017. május 31.

 

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait