TT s  

1,5 órás rekreációs műhely indul, ahol az ikt módszerét használva igyekszünk kicsit kilépni a mindennapi taposómalomból, időt fordítani magunkra, feltöltődni, felfrissülni.

Heti rendszerességű mozgásos, táncos, kreatív foglalkozás. Nem számít hány éves vagy! 

Heti másfél óra: 
~ amit magadra fordíthatsz
~ hogy kövesd a belső impulzusaidat
~ szabad táncra, alkotásra, önkifejezésre
~ egy támogató közegben 
~ ahol megszabadulhatsz a napi stressztől
~ amikor elengedheted magad
~ arra, hogy növeld a testtudatosságod.

 A mindennapi rohanásban egyre inkább szükségét érezzük annak is, hogy olyan "terepet" találjunk, ahol töltekezni tudunk.

Töltekezni? Miből? – kérdezed!

Mindannyiunkban él a vágy, hogy megértsük önmagunkat, tudjuk kik vagyunk és ezt megmutassuk a világ, a többi ember számára. Ehhez mindenkinek megvan a jellegzetes és elsődleges önkifejezési formája. Legtöbbünknek a szavak és a beszéd jelentik azt a legbiztonságosabb formát, ahogyan kifejezzük gondolatainkat, érzéseinket – önmagunkat. Ugyanakkor sokan vannak olyanok is, akiknek a mozgás, a rajzolás, festés, éneklés vagy zenélés esetleg szobrászkodás, fafaragás az a terep ahol a leginkább kapcsolatba tud kerülni önmagával, vagy megnyilvánul a külvilág felé.
A műhely segít feltérképezni, hogyan is vagyunk jelen az életünkben, másrészt megtalálva a személyre szóló önkifejezési formát erőforrásként is szolgálhatja életünket.
A legalapvetőbb forma, ami mindannyiunk rendelkezésére áll ehhez, nem más, mint a saját testünk. A testünk és a mozdulataink teljes tárháza az önkifejezés kimeríthetetlen forrásai, amiről azonban hajlamosak vagyunk elfelejtkezni.
Ezért, a mozgást, a táncot hívjuk segítségül ebben a kereső folyamatban - de a csoportalkalmakon a mozgáson, táncon kívül rajzolunk és festünk, agyagozunk vagy zenélünk, ahogy a pillanat kívánja. Igyekszünk előcsalogatni a mindenkiben ott rejtőzködő kreativitást és "alkotó ént" - egy olyan kapcsolódást találni önmagunkhoz, amihez mindig visszatérhetünk és töltekezhetünk belőle.

Mozgásos-táncos, vagy művészeti előképzettséget nem igényel ez a foglalkozás - légy kényelmes ruhában, nyitottan az új tapasztalásokra!

A műhelyek időpontjai: szerdánként 1,5 óra ~ 18:00 órától.
Helyszín: Esztergom, Kaleidoszkóp Ház
Csoportvezető: Brinzanek Zsuzsa ~ integrált kifejezés- és táncterapeuta
Részvételi díj: alkalmanként 2200 forint/fő
A foglalkozásokon való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött!
Minimumlétszám: 6 fő
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

 

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait