"TÁNCCIPŐ NÉLKÜL" ~ 2017. június 3. 

Integrált kifejezés- és táncterápiás önismereti műhely NAGYVÁRADON.

 

Szeretsz táncolni???
Ha megakadt a szemed a címen, akkor biztosan.
… és milyen táncokat szeretsz? Biztos számtalan irányzatot kipróbáltál már, sokféle táncórán, táncoktatáson részt vettél. Mi a közös a legtöbb ismert táncban? A zene, a mozgás, a meghatározott lépések, koreográfia, az önfeledtség. ….. és a tánccipő :)
A műhelyünkön most arra hívunk, hogy felejtsd el a klasszikus táncórát, a betanított lépéseket, mozdulatokat, a szabályokat …. rúgd le a tánccipőt, vagy csak tedd a sarokba!
Fedezd fel, milyen a saját, belülről fakadó táncmozdulataidat keresni, megismerni és eltáncolni őket!!! Izgalmas kísérletezés ez, melyben nem csak rátalálhatsz valami újra, egyedire, de közben egy csomó mindent tanulhatsz magadról, a testedről, az életedről. Fedezd fel most másképp a Nőt magadban - azt az egyedi és megismételhetetlen lényt aki vagy! A foglalkozásokon olyan fontos témákat kínálunk majd, amelyek a női lét, a női mindennapok feszítő kérdéseit segítik körüljárni, kicsit közelebbről megnézni! De akkor is ott lehet a helyed a csoportban, ha csak kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy megerősítésre vágysz egy kreatív, támogató közegben!
A műhelymunka során az elsődleges fókusz a mozgáson, a táncon lesz, de számos más önkifejezési formát is használni fogunk, mint például a rajzolás, festés, hangadás, írás, ugyanakkor a műhelyen való részvételhez semmilyen táncos vagy egyéb művészeti irányzatban való előképzettség, jártasság nem szükséges! Elég, ha szeretsz mozogni és van benned kísérletező kedv egy lelkes és elfogadó közegben.

Időpont: 2017. június 3. – szombat 10:00 – 14:00 -ig

Helyszín: Nagyvárad, Nia Táncstúdió, Horea utca 6.

Részvételi díj: 40 RON

Csoportvezető: Brinzanek Zsuzsa ~ integrált kifejezés- és táncterapeuta

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges!!

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait