"A kapcsolati hálóm és saját határaim" ~ 2017. októberétől

2017. októberétől, 2018. májusáig tartó integrált kifejezés és táncterápiás önismereti zárt csoport indul - a csoport érdekessége, hogy az integrált kifejezés- és táncterápia módszerét ötvöztük a Biologikus megoldások elveivel.

Az emberi kapcsolataink helyzete, állapota többségünk számára érdekes megválaszolandó kérdéseket vet fel. Hol van a határ köztem és közted? Lehetséges, hogy egy-egy ilyen kérdés megválaszolása akár megoldást jelenthet egy konfliktusos kapcsolat rendezésében vagy éppen elengedésében. Ebben a műhelysorozatban arra kínálunk lehetőséget, hogy a mindennapi körülményekhez képest másképp vizsgálhasd meg a kapcsolataidat és ezzel egyidőben erőteljes figyelmet fordíthass a benned esetleg jelenlévő konfliktusokra. A közel 16 alkalom során olyan témákkal fogunk foglalkozni, mint:
~ rémület, félelem a határaim megsértése miatt, megőrizni a személyes teremet a „betolakodóktól”, ráhatásoktól;
~ veszteségek a kapcsolataimon belül, a hozzám tartozó fontos dolgaimban, a szellemi fizikai alkotásaimban, munkában;
~ bosszúság, harag düh, a tiszteletlenség és a meg nem értettség miatt;
~ a jogosan nekem járó dolgok, a jussom elvesztése, elorzása, becstelenség;
~ identitás, hova tartozás bizonytalansága, helyem a családban, a fészekben, a párkapcsolatban, kihez- hova tartozom, hol van a helyem, hogyan határozom meg magam
~ határaim kijelölése, meghatározása, ellenkezés, ellenállás, undor, ellenszenv kinyilvánítása.

Ez a csoport egyrészt folytatás lehet azok számára, akik már részt vettek az „A testem történetei” csoporton vagy táborban, hisz ennek az összefoglaló témának egy szegmensére fogunk majd fókuszálni - részletesebben megvizsgálva a különböző kapcsolati formáink jellegzetességeit. Másrészt azoknak is nagyszerű lehetőség lehet ez a műhely, akik épp most szeretnének egy kicsit elmélyülni abban, hogy hogyan is vannak a kapcsolódásaikkal önmagukon belül vagy mások viszonylatában.

A csoportokon való részvételhez semmilyen táncos vagy egyéb művészeti irányzatban való előképzettség, jártasság nem szükséges! Elég, ha szeretsz mozogni és van benned kísérletező kedv egy lelkes és támogató közegben.

Tervezett időpontok: kedd délutánonként 18:00 – 21:00 óráig.

Helyszín: egyeztetés alatt

Minimumlétszám: 8 fő

Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa ~ integrált kifejezés- és táncterapeuta és dr. Herczeg Andrea természetgyógyász

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

A részvételhez bejelentkezés szükséges.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait