TT s ~ 2017. augusztus 

Esztergomban, a Kaleidoszkóp Ház 3 hetes „Művésztelep” programsorozatának keretei között 3 alkalommal, 2 órás rekreációs, kreatív táncműhelyt tartunk, 

ahol az integrált kifejezés- és táncterápia módszerét használva igyekszünk kicsit kilépni a mindennapi taposómalomból, időt fordítani magunkra, feltöltődni, felfrissülni, kapcsolódni.

Alkalmanként 2 óra: 
~ amit magadra fordíthatsz
~ hogy kövesd a belső impulzusaidat
~ szabad táncra, alkotásra, önkifejezésre
~ egy támogató közegben 
~ ahol megszabadulhatsz a napi stressztől
~ amikor elengedheted magad
~ arra, hogy növeld a testtudatosságod.

A festés, rajzolás, autentikus mozgás, tánc, zene, dramatikus elemek, vers, vezetett imagináció eszközeit használva az integrált kifejezés és táncterápia célja az egész ember kiteljesedése, az önismeret elmélyítése. Kreatív forrásaink mozgósításán keresztül lehetőséget teremtünk, személyes problémák leküzdésére bensőséges, támogató légkörben.
A szabad alkotás és az érzékek közötti átjárhatóság segítségével megélhetjük a ki nem mondható dolgokat, érzéseket, vágyakat .

Mozgásos-táncos, vagy művészeti előképzettséget nem igényel ez a foglalkozás - légy kényelmes ruhában, nyitottan az új tapasztalásokra!

A 3 alkalom témái:

augusztus 3: Színekbe táncolom magam.

augusztus 10: Támogató elemeim

augusztus 17: Csak szabadon, ahogy jól esik

A műhelyek időpontjai: csütörtökönként 2 óra ~ 16:00 órától.

Helyszín: Esztergom, Kaleidoszkóp Ház
Csoportvezető: Brinzanek Zsuzsa ~ integrált kifejezés- és táncterapeuta
Részvételi díj: alkalmanként 2500 forint/fő
A foglalkozásokon való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött! (bejelentkezni a műhelyt megelőző este 8 óráig lehet)
Minimumlétszám: 6 fő
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

 

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait