• ÉN - IDŐ ~ ikt workshopok Pécsett

    2018 októberétől, 6 alkalmas integrált kifejezés- és táncterápiás műhelysorozatot indítunk Pécsett!

    Tovább
  • Egyéni kísérés

    Egyéni kísérés, segítő jelenlét nem csak szavakkal!
    Négyszemközti beszélgetés, mozgás, tánc, alkotás - ahol nincs megítélés, nem kapsz tanácsot, csak teret, odafigyelést, kereteket ahhoz, hogy megtörténjenek azok a változások amelyekre éppen szükséged van.

    Tovább
  • 1
  • 2

Egyéni kísérés, segítő jelenlét nem csak szavakkal!
Négyszemközti beszélgetés, mozgás, tánc, alkotás - ahol nincs megítélés, nem kapsz tanácsot, csak teret, odafigyelést, kereteket ahhoz, hogy megtörténjenek azok a változások amelyekre éppen szükséged van.

Ha ezerszer és ezerszer végiggondoltad már hogy mi a gondod, de nem találtad a megoldást …
Ha beszélgettél a problémádról baráttal, segítő szakemberrel, de nem jutottál sokkal előrébb, vagy éppen megakadtál …
Ha szeretnél kicsit másképp mint a hétköznapi, ránézni az aktuálisan nyomasztó kérdéseidre …
… a mozgás, tánc, a művészetterápia eszközei segíthetnek ezekben a folyamatokban.

Brinzanek Zsuzsa vagyok. Segítő szakemberként, integrált kifejezés- és táncterapeutaként 2009 óta rendszeresen vezetek nyitott és zárt integrált kifejezés- és táncterápiás önismereti, személyiségfejlesztő gyerek és felnőtt csoportokat, vállalok egyéni kísérést.

A szó gyakran kevés mindennek a kifejezésére, így egyéb kifejezési formát szükséges találni a verbálisan nem közölhető tartalomnak, hisz a megmutatkozni vágyás mindenkiben ott van. A tánc – ahogy a legtöbb művészet – erre nagyszerű lehetőséget kínál. Egy gesztust megérthet egy másik ember, míg a szavak sokszor összezavarodást, egyet nem értést okoznak. Ebben az értelemben a kifejezésen és a kifejezett tartalomnak a mások általi befogadásán keresztül kommunikáció valósul meg, ami emberi minőségünk lényegi eleme, minden ember igénye. Az integrált kifejezés- és táncterápia (IKT) koncepciójában a tánc az általánosan elfogadottnál tágabb értelmű. Felfogása szerint, minden résztvevő kifejező táncos - attól függetlenül, hogy a szó klasszikus értelmében táncol-e.
Mivel valamennyi tapasztalásunk elérhető és aktiválható a test, mozgás által, a testünkre és elemi kifejező mozgására fókuszálva, képesek lehetünk tudatára ébredni érzeteknek, érzelmeknek, gondolatoknak, amelyeket korábban észre sem vettünk. Ebben a folyamatban mélyen lévő emlékek és érzések mozdulhatnak meg és a kifejeződésük által felfedezhetővé, tudatosíthatóvá, elengedhetővé válhatnak.

A foglalkozásokon való részvételhez semmilyen mozgásos vagy művészeti előképzettség nem szükséges.

Érdeklődés, jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait