NEM -ek az életemben ~ 2017. októberétől

Októbertől májusig tartó integrált kifejezés- és táncterápiás önismereti zárt csoportunkba várunk résztvevőket!

A világ mozgásban van körülöttünk és talán soha nem látott ütemben változnak a dolgok, tőlünk is folyamatos, gyors válaszokat megkívánva: IGEN vagy NEM. Nemet mondani nem könnyű dolog. Kulturális jellegzetességek, nemi nyomás, társadalmi elvárások, kapcsolati veszteségek, lehetséges érzelmi válaszok, konfrontálódás esélye, egzisztenciális kérdések - rengeteg kritériumot kell sokszor öntudatlanul végigfuttatnunk magunkban ahhoz, hogy valamelyik rövid „szócskát” kimondjuk.
Te hogyan vagy a nemet mondással? Ki tudod-e mindig, minden helyzetben mondani azt, ha úgy érzed nem szeretnél igent mondani valamilyen történésre az életedben? Érzékeled-e azt, hogy „Most kellene azt mondanom, hogy bocs, de nem!”, vagy utólag eszmélsz, hogy olyasmire mondtál igent, amire valójában nem szerettél volna?

Mi lehet az a kapocs, ami lehetővé teszi, hogy harmonikus kapcsolatban maradj a világgal és önmagaddal is, ami akár nap mint nap segíthet képviselni önmagadat a külvilág felé, de a külső hatásokat is beengedi, hogy alakítsák énedet?
A kreatív önkifejezés és önismeret lehet egy híd, amely a növekvő mindennapi fizikai és lelki terhelés mellett támogathat, segíthet megtartani azt a biztos kapcsolatot önmagaddal, amely bármikor előhívható és stabil pontként, fogódzóként, illetve erőforrásként szolgál a mindennapokban - segítve, hogy a felmerülő igeneket vagy nemeket határozottan ki tudd mondani!

A csoporton abban segítünk neked, hogy feltérképezhesd a „Nem –et mondás”-t az életedben, megtaláld az akadályozó, tényezőket és megtanuld érvényesíteni az éppen aktuális álláspontodat.

Mindenkinek ajánljuk módszerünket, aki közel érzi magához és élvezi a mozgás, a tánc élményét. A belső munkát és az alkotó folyamatokat támogatandó, a csoportokon kifejezésművészeti technikákat (tánc, festés, rajzolás, zene), és ezen belül főként a szabad mozgást hívjuk segítségül - ugyanakkor semmilyen mozgásos vagy művészeti előképzettség nem szükséges a csoportokon való részvételhez.

A csoportok tervezett időpontjai: kéthetente, vasárnap délutánonként 18:00 – 21:00 óráig.

A foglalkozásokra meghívott témák:

- Hangolódás önmagunkra, egymásra az integrált kifejezés- és táncterápia eszközeivel 

- „NEM”-ek az életemben: „Hol, milyen helyzetekben, miért nehéz számomra nemet mondani?

- "NEM": önmagam védelme, egészséges határ 

- A NEM –et mondás lehetőségei

- Élmények, tapasztalatok, információk integrálása

Maximumlétszám: 14 fő
Helyszín: egyeztetés alatt

Csoportvezetők Brinzanek Zsuzsa ~ integrált kifejezés- és táncterapeuta és munkatársa

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.

A részvételhez bejelentkezés szükséges.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait